Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Traxxas Mudboss Slash BL-2S brushless RTR ROOD TRX104354-74RED

Traxxas Mudboss Slash BL-2S brushless RTR ROOD TRX104354-74RED

Traxxas

Prijs: 409,95
Model: TRX104354-74RED
Accu:

Batterijen Handzender:

Snellader:

Afhalen in een winkel

Nu gesloten
Woensdag bereikbaar van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Omschrijving

De Slash Mudboss dirt oval racer is ontworpen om direct uit de doos prestaties op wedstrijdniveau te leveren. Deze indrukwekkende racer is uitgerust met geavanceerde technologieën en componenten die zorgen voor ongeëvenaarde duurzaamheid en prestaties. Of je nu een doorgewinterde racer bent of net begint, de Slash Mudboss biedt alles wat je nodig hebt om te domineren op de racebaan.

De al legendarische duurzaamheid van de Slash is verbeterd met nieuwe Extreme Heavy Duty ophangingsonderdelen en prestatie-upgrades zoals aluminium GTR schokdempers, de Magnum 272R transmissie, een stevige clipless carrosserie, en het snelle en betrouwbare BL-2s borstelloze krachtsysteem. Deze upgrades maken de Slash Mudboss tot een onverslaanbare kracht op de baan.

Het BL-2s borstelloze krachtsysteem levert meer snelheid, snellere acceleratie en een responsievere gasrespons. Dankzij verbeterde efficiëntie, hogesnelheidskogellagers en een interne koelventilator kan de Slash Mudboss batterij na batterij blijven racen voor dagvullende racesessies. Met geen borstels om te slijten, kan de BL-2s 3300 kV motor het hele raceseizoen meegaan met minimaal onderhoud.

Extreme Heavy Duty onderdelen worden af fabriek geïnstalleerd op de Slash Mudboss voor baanbrekende duurzaamheid. Belangrijke aandrijflijn- en ophangingsonderdelen zijn versterkt met extra materiaal voor ultieme sterkte. Van HD ophangingsarmen tot de verbeterde assen, de Slash Mudboss brengt je naar de finish, ongeacht hoe zwaar de raceactie is.

De Magnum 272R transmissie maximaliseert de raceprestaties en duurzaamheid voor het hardst kloppende koppel van borstelloze krachtsystemen. De 272R heeft een aluminium motorplaat, volledig metalen tandwielen en een afgesloten, met siliconen gevulde vier-tandwielen differentieel. Het lage zwaartepunt ontwerp concentreert het gewicht zo laag mogelijk over de achteras voor verbeterde tractie en handling.

De Slash MudBoss wordt Ready-To-Race geleverd met een clipless carrosserie die geen montage vereist en de beste aangepaste ontwerpen overtreft. Een zwaar versterkte interne kooi maakt gebruik van robuuste boven- en zijbeugels om schade door crashes af te weren en de achterbanden te beschermen. Traxxas clipless technologie houdt de carrosserie stevig op zijn plaats van start tot finish met snelle en gemakkelijke verwijdering in de pit.

Replica Hoosier Angle Block banden worden gemonteerd op grafietgrijze “steelie” wielen voor een authentieke race-look. De banden zijn gegoten in een speciale rubbercompound die duurzaamheid en tractie in balans houdt voor consistente prestaties ronde na ronde. Het grote loopvlakblokontwerp maakt gebruik van agressieve inkepingen voor maximale grip en voorspelbaar rijgedrag op de limiet.

GTR schokdempers vertegenwoordigen het toppunt van racetechnologie. De op kleur afgestemde PTFE-gecoate aluminium schokdempers hebben meer dan 70% meer olie dan Ultra Shocks en hun gladde titanium-nitride gecoate assen weerstaan slijtage, verhogen de duurzaamheid en elimineren “stiction.” X-ring afdichtingen houden olie binnen en vuil buiten voor soepele, consistente demping en comfortabele ophangingsactie. Veervoorspanning en rijhoogte aanpassingen zijn net zo eenvoudig als het draaien van de schroefkraag.

De Slash Mudboss is uitgerust met een geavanceerd BL-2s borstelloze krachtsysteem dat niet alleen zorgt voor indrukwekkende snelheid en acceleratie, maar ook voor een uitzonderlijke efficiëntie. Dit betekent dat je langer kunt racen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over oververhitting of overmatig onderhoud. De interne koelventilator en hogesnelheidskogellagers dragen bij aan de duurzaamheid en prestaties van de motor, zodat je altijd op je best kunt presteren.

Met de af fabriek geïnstalleerde Extreme Heavy Duty onderdelen, is de Slash Mudboss gebouwd om de zwaarste omstandigheden te weerstaan. De versterkte aandrijflijn- en ophangingsonderdelen zorgen ervoor dat de auto bestand is tegen de schokken en stoten van intensieve racesessies. Of je nu op een gladde baan of een ruig terrein rijdt, je kunt vertrouwen op de robuustheid en betrouwbaarheid van de Slash Mudboss.

De Pro Series Magnum 272R transmissie is speciaal ontworpen om de krachtige borstelloze motoren van vandaag aan te kunnen. Met een aluminium motorplaat en volledig metalen tandwielen, biedt deze transmissie de perfecte balans tussen kracht en duurzaamheid. Het lage zwaartepunt ontwerp helpt om het gewicht laag te houden, wat resulteert in betere tractie en handling op de baan.

Een van de grootste voordelen van de Slash Mudboss is de Ready-To-Race clipless carrosserie. Dit innovatieve ontwerp elimineert de noodzaak voor montage en maakt het gemakkelijk om de carrosserie snel te verwijderen en te vervangen tijdens racesessies. De robuuste interne kooi biedt extra bescherming voor de auto en de banden, zodat je zorgeloos kunt racen, zelfs bij intensieve crashes.

De Slash Mudboss is uitgerust met replica Hoosier Angle Block banden die zorgen voor een realistische en authentieke race-look. Deze banden zijn speciaal ontworpen om de perfecte balans te bieden tussen duurzaamheid en tractie, zodat je consistent kunt presteren op de baan. De grafietgrijze “steelie” wielen voegen een extra element van realisme toe, waardoor de Slash Mudboss er net zo goed uitziet als hij presteert.

De Hoosier banden zijn gegoten in een speciale rubbercompound die zorgt voor maximale grip en voorspelbaar rijgedrag. Het loopvlakblokontwerp met agressieve inkepingen biedt uitstekende tractie op verschillende oppervlakken, waardoor je altijd de controle hebt, ongeacht de raceomstandigheden. Of je nu snelle bochten maakt of rechtuit accelereert, de Slash Mudboss levert altijd de beste prestaties.

De aluminium GTR schokdempers van de Slash Mudboss vertegenwoordigen het toppunt van racetechnologie. Met PTFE-gecoate aluminium schoklichamen en titanium-nitride gecoate assen, zijn deze schokdempers ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan. Ze bieden soepele en consistente demping, waardoor de ophanging comfortabel blijft en de auto stabiel op de baan ligt.

Een ander groot voordeel van de GTR schokdempers is de eenvoud van aanpassingen. Met schroefkraag instelpunten kun je gemakkelijk de veervoorspanning en rijhoogte aanpassen om de perfecte setup voor jouw rijstijl en baantomstandigheden te vinden. Dit betekent dat je altijd kunt genieten van de best mogelijke prestaties, ongeacht de uitdagingen die je tegenkomt.

 

  • Verbeterde Duurzaamheid en Prestaties
  • BL-2S Borstelloze Krachstsysteem
  • Extreme Heavy Duty Onderdelen
  • Pro Series Magnum 272R Transmissie
  • Clipless Race Carrosserie
  • Replica Hoosier Banden
  • Kracht en Efficiëntie
  • Ongeëvenaarde Duurzaamheid
  • Geavanceerde Trans

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas Mudboss Slash BL-2S brushless RTR ROOD TRX104354-74RED

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas onderdelen

Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen. Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. lees verder over Traxxas


Artikelnaam: Traxxas Mudboss Slash BL-2S brushless RTR ROOD TRX104354-74RED

Prijs: 409,95

Model: TRX104354-74RED

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: