Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Traxxas 4-TEC 2024 Ford Mustang Drift car Red

Traxxas 4-TEC 2024 Ford Mustang Drift car Red

Traxxas

Prijs: 369,95
Model: TRX105237-4RED

Afhalen in een winkel

Nu gesloten
Woensdag bereikbaar van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Omschrijving

Nauwkeurig driften - mogelijk gemaakt door TSM

De Traxxas 4-Tec® Drift biedt de ultieme ervaring van modern, soepel driften. Geavanceerde TSM® Drift-technologie maakt de 4-Tec Drift gemakkelijk onder de knie en zorgt voor eindeloos plezier op de baan. Gebruik de meegeleverde draadloze module om drie aanpasbare en krachtige driftmodi in de Traxxas Link™-app te ervaren voor maximale controle. Het nieuwe 200 mm achterwielaangedreven platform met cliploze Mustang-carrosserie is voorzien van een geheel nieuwe voorwielophanging, afgesteld voor optimale driftprestaties met een stuurhoek van meer dan 60°. Ervaar uw Traxxas-voertuig op een nieuw niveau met de 4-Tec® Drift!

 

HOGE HOEKPRESTATIES

De 4-Tec Drift biedt een stuurhoek van meer dan 60° bij volledige stuuruitslag om grote zijdelingse driften en snelle overgangen mogelijk te maken. De vooras is speciaal afgesteld op driften en voorzien van nieuwe stuurblokken, tuimelaars en een trekstang voor maximale stuuruitslag.

 

AANPASBARE DRIFT-MODI

Met de 4-Tec Drift kunt u kiezen tussen drie aanpasbare driftmodi. Innovatieve TSM Drift-technologie vervangt traditionele drift-gyroscopen met nauwkeurige bediening die kan worden verfijnd in de Traxxas Link-app. Nieuwe bestuurders kunnen als professionals driften zonder speciale kennis of vaardigheden, en gevorderde enthousiastelingen zullen genieten van de verfijnde bediening voor nog soepelere prestaties.

 

CLIPLESS FORD MUSTANG-BODY

De 4-Tec Drift zet nieuwe normen op het gebied van duurzaamheid, gebruiksgemak en schaalgetrouwe details met een geheel nieuwe cliploze Ford Mustang-carrosserie. De prachtige metallic lak contrasteert met de gebeeldhouwde carrosseriedetails voor een indrukwekkende look en moderne Mustang-stijl. De carrosseriesteunen zijn naadloos geïntegreerd in de gegoten ventilatieopeningen in de motorkap en de achterspoiler, wat voor extra versteviging en een naadloze look zorgt.

 

TQi-RADIO MET DRAADLOZE MODULE

Er wordt een Traxxas Link™ Wireless-module meegeleverd om het volledige potentieel van de krachtige TSM Drift-modi van de 4-Tec Drift te benutten. Gebruik de grafische gebruikersinterface in kleur om de instellingen van de 3-kanaals TQi™-radio te personaliseren en de geavanceerde afstemmingsfuncties te ontgrendelen. Druk op de handremknop aan de zijkant om de rotatie te starten en te beginnen met driften.

 

HARDE EN ZACHTE BANDEN INBEGREPEN

De 4-Tec Drift is ontworpen voor maximale veelzijdigheid en wordt geleverd met twee sets 1,9″ driftbanden. Gebruik de in de fabriek geïnstalleerde hardrubberbanden op harde schurende oppervlakken zoals asfalt of cement. De meegeleverde zachte rubberen banden zorgen voor een verfijnde driftcontrole op gepolijste oppervlakken.

 

NIEUW ACHTER AANDRIJVINGSPLATFORM

De 4-Tec Drift rijdt op een nieuw platform met achterwielaandrijving, gebaseerd op het responsieve 200 mm 4-Tec-chassis. De voorbumper en ophanging zijn volledig opnieuw ontworpen om een ​​optimale driftgeometrie en een stuurhoek van meer dan 60° te bieden. Bestuurders kunnen instellingen aanpassen voor zwenkwiel, rolcentrum, Ackerman, spoorbreedte en meer.

 

TSM DRIFT-MODI

De 4-Tec Drift biedt selecteerbare driftmodi die bij uw rijstijl passen. Ongeacht je vaardigheidsniveau, de geavanceerde programmering van TSM maakt het gemakkelijker dan ooit om als een professional te driften.

 

Technische data:

Lengte: 18,24 inch (463 mm)

Breedte: 7,91 inch (201 mm)

Spoorbreedte voor: 7,87 inch (200 mm)

Spoorbreedte achter: 7,87 inch (200 mm)

Bodemvrijheid: 0,5 inch (12 mm)

Gewicht (zonder batterij): 3,35 pond (1,52 kg)

Hoogte (totaal): 5,15 inch (131 mm)

Wielbasis: 10,11 inch (257 mm)

Schokdemperlengte: kort (voor en achter)

Banden: Hard rubber (geïnstalleerd), zacht rubber (optioneel, meegeleverd)

Banddiameter: 2,7 inch (69 mm)

Wielen (voor/achter): 1,9″ 6-spaaks

Wielbreedte: 1,0 inch (26 mm) (voor) / 1,2 inch (30 mm) (achter)

 

Elektronica:

Snelheidsregelaar: XL-5™ elektronische snelheidsregelaar

Motor (elektrisch): Titan® Drift 21T geborsteld

Algemene overbrengingsverhouding: 11,13:1

Differentieeltype: spoel

Tandsteek: 48

Chassisstructuur/materiaal: kuip van composiet

Aandrijfsysteem: RWD

Besturing: Hoge hoek crank met dubbele schors

Radiosysteem: TQi™ 2,4 GHz met draadloze module

Servo: Waterdichte 2075 digitale servo (125 oz-in koppel)

Vaardigheidsniveau: 1

Batterijcompartiment (L/B/H): 158 mm x 46 mm x 23/26 mm

Benodigde batterijen: 4 “AA” (zender), voertuig (zie batterijzoeker)

 

Motor:

Type: DC-motor met hoog koppel

Gewicht: 8,47 ounces (240 g)

Lengte: 3,07 inch (78 mm) totale lengte, 2,24 inch (57 mm) lichaamslengte

Diameter: 1,41 inch (36 mm)

Schachtmaat: 3 mm

Stekkertype: kogel

 

XL-5™ elektronische snelheidsregelaar:

Ingangsspanning (cellen): 6-7 cellen NiMH / 2s LiPo

Afmetingen behuizing: 1,23″B x 2,18″D x 0,61″H

Gewicht: 2,44 ounces (69,2 g)

BEC-spanning: 6,0 volt

BEC-stroom: 1 amp

Looddraad: 14 gauge / 5″

Onderspanningsbeveiliging (LVD): 2-traps indicatoren, schakelbaar (aan of uit)

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas 4-TEC 2024 Ford Mustang Drift car Red

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas onderdelen

Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen. Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. lees verder over Traxxas


Artikelnaam: Traxxas 4-TEC 2024 Ford Mustang Drift car Red

Prijs: 369,95

Model: TRX105237-4RED

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: